FCSB

Cum stă infirmeria FCSB: vești bune și rele

Mai mulți jucători s-au accidentat la FCSB și nu vor putea juca pe termen scurt, mediu sau lung, în perioada următoare.

Primul căzut dintre cel importanți a fost Florinel Coman, despre care inițial se spunea că va face o pauză de aproximativ două luni, din cauza unei rupturi muscular.

El urma să revină la început de octombrie pe teren, dar ultimele informații spun că recuperarea va decurge mai repede și va reveni pe teren în a patra săptămână a lunii august.

Coman s-a accidentat în prima manșă din Turul III al Conference League, contra celor de la Dunajska Streda . El urmează un tratament medical în Serbia, în aceste zile.

Un alt nume important, Octavian Popescu s-a accidentat în Liga 1 contra celor de la Dacia Mioveni. El a sărit la cap, apoi a călcat strâmb și ar putea avea ruptură de ligamente sau. în cel mai fericit caz, o entorsă la genunchi. Ar putea reveni la final de 2022 pe teren.

Risto Radunovic, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB din acest sezon, este mai norocos. El se recuperează rapid și ar putea reveni pe teren în a treia săptămână a lui august, dar nu va juca returul din Turul III al Conference League cu Dunajska Streda.



Cum stă infirmeria FCSB: vești bune și rele