FCSB

Cum a intrat Florinel Coman in istoria eternului derby

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Florinel Coman, jucator criticat aspru in repetate randuri pentru prestatiile sale dezamagitoare, a venit de pe banca in meciul FCSB – Dinamo si a marcat doua dintre golurile formatiei sale.

Grație celor două reușite, tânărul jucător al FCSB a devenit, la 20 ani, 3 luni și 19 zile, cel mai tânăr fotbalist din istoria grupării roș-albastre care înscrie o dublă în derby-urile din campionat și urcă pe podium în topul alcătuit din cei care au punctat de cel puțin două ori, alături de foștii dinamoviști Iosif Varga (18 ani si 3 luni) și Ionel Dănciulescu (19 ani si 3 luni)., anunta LPF pe site-ul oficial.

Mai mult decat atat, Coman este doar al doilea jucator din istoria FCSB care inscrie o dubla intr-un derby cu Dinamo nefiind in primul 11 trimis in teren. Precedentul ii apartinea lui Ionel Danciulescu, jucator care la 6 martie 1996 marca doua goluri impotriva ros-albastrilor, dupa ce intrase pe teren in minutul 62 al unui alt derby cu sase goluri. S-a terminat atunci 4-2 pentru fosta Steaua.



Cum a intrat Florinel Coman in istoria eternului derby