FCSB

CSA Steaua neaga interesul de asociere cu o alta echipa

Sursă foto: csasteaua.ro

Initiativa celor de la CSA Steaua de a intra in fotbal cu o noua echipa de fotbal bate pasul pe loc, iar in ultimele zile au aparut mai multe zvonuri cu privire la asocierea cu un club deja existent.

Potrivit acestora cei de la CSA Steaua ar urma sa cumpere intreg lotul de jucatori de la ACS Regal Sport Club Ferdinand I, echipa de Liga 4 cu sanse mari de promovare in al treilea esalon.

CSA Steaua a reactionat la aceste zvonuri printr-un comunicat pe care il redam mai jos in integralitatea acestuia.

CSA „Steaua” București nu a avut în vedere în niciun moment preluarea unei alte echipe care activează deja în ligile inferioare, ca strategie de înscriere în competițiile organizate de Asociația Municipală de Fotbal București sau Federația Română de Fotbal.

Planul de formare și dezvoltare al secției de fotbal seniori a CSA a fost anunțat în mod transparent, încă de la începutul acestui an. În conformitate cu acesta, antrenorii Centrului de fotbal pentru copii și juniori, coordonați de Marius Lăcătuș, au urmărit în toată această perioada o serie de jucători din care va fi selecționat  un lot de circa 25 de sportivi și care vor forma echipa CSA „Steaua” București.

În perioada imediat următoare încheierii actualei ediții de campionat, CSA „Steaua” București va contacta cluburile aparținătoare pentru demararea tratativelor de negociere a transferurilor pe linie sportivă.

În conformitate cu prevederile regulamentare, echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București se va înscrie pentru a participa în sezonul competițional următor la nivelul la care Asociația Municipală de Fotbal București va decide. 



CSA Steaua neaga interesul de asociere cu o alta echipa