FCSB

CSA Steaua, calificare la pas in turul 4 din Cupa Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSASTEAUA/

Intr-un meci disputat in calitate de gazda pe arena "Daco-Getica" din cartierul bucurestean Colentina, CSA Steaua s-a distrat cu CS Balotesti, echipa din Liga 3.

"Militarii" s-au impus cu un categoric 4-0 (2-0), prin golurile marcate de Andrei Antohi (3), Robert Elek (29), Ovidiu Morariu (68) si Robert Enceanu (80).

In prima repriza cei de la CSA Steaua au beneficiat si de o lovitura de la 11 metri la scorul de 1-0, faza de la punctul cu var fiind ratata de Elek. Acesta a trimis pe langa poarta ilfovenilor care sezonul trecut evoluau in Liga 2.

Pentru CSA Steaua urmeaza turul 4 in Cupa Romaniei, faza programata in perioara 10-12 septembrie, ultima etapa inaintea intrarii in competitie a echipelor de Liga 1. Aceasta se va produce in faza 16-imilor de finala (24-26 septembrie).

In turul 4 al Cupei Romaniei vor evolua 27 de echipe calificate din turul 3 si noua echipe din Liga 2.

CSA Steaua le-a eliminat pana acum pe Mihai Bravu (Giurgiu), dupa un 8-0, si pe Mostistea Ulmu, cu 2-1, echipa de Liga 3 care sezonul trecut o elimina pe Carmen Bucuresti in barajul pentru promovarea in al treilea esalon.

Ros-albastrii participa in Cupa Romaniei din postura de castigatori ai fazei pe Bucuresti a intrecerii.



CSA Steaua, calificare la pas in turul 4 din Cupa Romaniei