Steaua

Cristiano Bergodi nu uita si nu iarta: "Nu mai vorbesc cu Gigi Becali din 2009"

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Revenit in fotbalul romanesc la FC Voluntari in iarna sezonului 2018/2019, italianul Cristiano Bergodi spune ca nu este interesat de preluarea echipei FCSB dupa incheierea sezonului in playout.

Bergodi a reusit sa o ridice pe FC Voluntari de pe ultima pozitie a clasamentului si sa o readuca deasupra liniei retrogradarii.

O performanta care l-a adus pe Bergodi in vizorul lui Gigi Becali pentru inlocuirea lui Mihai Teja la FCSB.

Antrenorul italian spune insa ca n-a mai vorbit cu patronul ros-albastrilor din 2009, cand Bergodi s-a despartit nu tocmai prieten cu Becali.

"Eu nu discut cu Gigi Becali din octombrie 2009. Nu l-am mai vazut si nu l-am mai intalnit de atunci de cand s-a intamplat ceva. Nu ma intereseaza sincer de FCSB", a spus transant Bergodi.

Episodul la care face referire Bergodi s-a intamplat la pauza unui meci de Europa League intre pe atunci Steaua si Sheriff Tiraspol, meci incheiat 0-0 in Ghencea.

La pauza meciului Becali a coborat nervos de la loja si a intrat peste Bergodi si jucatori in vestiar. Un gest care a dus la despartirea dintre cei imediat dupa respectivul meci.Cristiano Bergodi nu uita si nu iarta: "Nu mai vorbesc cu Gigi Becali din 2009"