FCSB

Cristi Tanase rateaza finalul sezonului

Mijlocasul stelist Cristi Tanase va lipsi de pe teren in ultimele meciuri ale sezonului din cauza unei accidentari.

Jucatorul echipei din Ghencea a suferit o leziune fibrilara si medicii i-au recomandat sa stea o luna departe de gazon.

"Capitanul Stelei a efectuat, in cursul zilei de luni, o rezonanta magnetica la nivelul coapsei drepte si s-a stabilit diagnosticul de leziune fibrilara a capatului lung al muschiului biceps femural drept. Pornind de la acest diagnostic, putem estima faptul ca recuperarea medicala a jucatorului va dura aproximativ o luna de zile", a anuntat, marti, steauafc.com

Cei de la Steaua mai precizeaza ca accidentarea aparuta dupa meciul cu FC Brasov nu reprezinta o recidiva a unei probleme mai vechi.

"Jucatorul a iesit de pe teren, la meciurile cu Gaz Metan Medias si Astra Giurgiu, din cauza unei tendinopatii cronice si a unei lombosciatici. A efectuat doua rezonante magnetice dupa fiecare dintre cele doua episoade, neconstatandu-se vreo leziune musculara. Mentionam ca dupa iesirea din teren la partida cu Astra Giurgiu, disputata pe 12 aprilie, jucatorul a revenit la jocul cu Universitatea Cluj, cand a intrat din postura de rezerva. De atunci, acesta a fost integralist in meciurile cu ASA Targu Mures, Dinamo si Concordia, iar la Brasov a fost inlocuit in minutul 74", mai scrie sursa citata.

Steaua mai are de disputat doua meciuri in campionat, cu Botosani si CSMS Iasi, decisive pentru soarta titlului, finala Cupei Ligii cu Pandurii si finala Cupei Romaniei cu U Cluj, ambele pe Arena Nationala.



Cristi Tanase rateaza finalul sezonului