FCSB

Cota lui Olaru tocmai a scăzut de la 5.000.000 la 5.000. ”Nu mă așteptam să vină mingea”. Dar cine să vină, trenul?

Darius Olaru, jucătorul cotat de Gigi Becali la cel puțin 5.000.000 de euro pentru a dezbrăca tricoul FCSB în favoarea altui club a ratat mai rău ca un începător în curtea școlii, în meciul de duminică seară din Liga 1.

Noroc că era scorul 3-2 pentru FCSB cu Chindia și nu era vreun egal, iar ratarea lui Olaru să fi echivalat și cu eșecul roș-albaștrilor de a obține prima victorie din sezon, venită și așa târziu, abia în etapa 5.

Olaru a primit mingea singur cu poarta și a reușit cumva, aproape rupându-și piciorul, să trimită pe lângă poartă. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, declara la final de iulie despre transferul lui Olaru. „Eu am cerut 8 milioane de euro, ei au dat 5 si eu am spus ca fara 7 milioane nu-l dau". În cele din urmă, era gata să îl dea pe 5. Iar acum 5 mii.

Olaru va avea de tras să arate că știe să tragă la poartă, o deficientă specifică majorității atacanților din Liga 1. Ei sunt foarte buni, dar nu știu să tragă la poartă.

„Nu prea mă așteptam să primesc mingea, după am fost sigur pe mine și am deschis prea mult latul”, a descris Olaru, după meci, ratarea.

Plecat foarte bine pe contraatac, pasând anterior foarte bine și demarcat iarăși foarte bine, la ce ar fi trebuit să se fi așteptat el în acel moment? Tot stadionul, toate femeile cu copii în brațe din fața ecranelor știau că urma să primească mingea pentru a marca, dacă Octavian Popescu nu era egoist. Și nu a fost. Popescu a pasat la rândul său ca la carte, iar mingea a ajuns la Olaru, cel de la care plecase totul. Doar că Olaru, iată, așa cum chiar el spune, nu s-a așteptat să primească mingea. Se aștepta mai degrabă că va veni trenul, nu?, în acea situație, în care el juca fotbal pe Stadionul Național.

Mai mult, nu trebuia să caute mingea? De la el pornise ca la carte acțiunea, el trebuia să o încheie.

Nu veau să pară că sunt omul care vânează greșelile. Nu e cazul. Din contră. Se mai întâmplă. Dar măcar stai la antrenament peste program vara asta, ca la toamnă să fii mai bun și exersează singur pe teren să tragi la poartă, când toți ceilați au plecat acasă.

Vadim CușnarencuCota lui Olaru tocmai a scăzut de la 5.000.000 la 5.000. ”Nu mă așteptam să vină mingea”. Dar cine să vină, trenul?