FCSB

Cornel Rapa are program special de antrenament

Din cauza faptului ca nu s-a mai antrenat cu prima echipa a OTelului GalaTi in ultima perioada, Cornel Rapa a ramas in urma cu pregatirea fizica, motiv pentru care Reghecampf i-a pregatit un program special de antrenament.

Daca ceilalTi stelisti au primit liber pana duminica dupa revenirea in Tara din Spania, Cornel Rapa trebuie sa se antreneze in continuare si nu are parte de minivacanTa.

"Cornel este pregatit, dar nu la toate capitolele. Lui nu i-am dat sa faca testul Cooper, cum am procedat in cazul lui Rafael Cruz. Pe brazilian nu il stiam si din acest motiv l-am testat. Pe Rapa il stiu, dar el in ultimul timp nu s-a mai pregatit cu prima echipa a Otelului si din acest motiv i-am facut un program special in aceste zile. El se va antrena cu preparatorii fizici, nu a primit liber ca toti ceilalti", a declarat LaurenTiu Reghecampf.

Cornel Rapa a jucat 45 de minute in meciul amical al Stelei cu Ferencvaros, evoluTia lui demonstrand ca nu este la capacitate maxima in ceea ce priveste antrenamentele. Acest lucru a fost observat si de Gigi Becali: "Rapa nu prea a fost in joc, nu prea a atins mingea, nu e pregatit fizic, dar are timp pana la meciul cu Ajax"

Onlinesport: Irina Maxim



Cornel Rapa are program special de antrenament