FCSB

Ciprian Tatarusanu: 'Ajax are 65% sanse'

Portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu, crede ca sansele sunt mai multe de partea echipei din Amsterdam, pe care Steaua o va intalni luna viitoare intr-o dubla vitala in Europa League. Din cantonamentul din Marbella, 'Tata' a raspuns si intrebarilor referitoare la nationala, dar a vorbit si despre lupta pentru titlu.

"Vrem sa trecem si de Ajax si de Chelsea. Cu totii ne dorim sa ne calificam mai departe, dar va fi foarte greu pentru ca sunt adversari puternici. Ajax este favorita cu noi, este o echipa foarte buna si are 65% sanse. Dar avem mai mare incredere in jocul nostru decat am avut sezonul trecut cu Twente", a spus portarul stelist in cantonamentul din Spania.

"Nu ma intereseaza cine termina in campionat in spate. Nu ma uit cine termina in clasament pe locul 2 sau mai departe. Ma intereseaza ca noi sa terminam pe primul loc", a spus portarul Stelei despre situatia din campionatul Ligii 1 si despre lupta pentru titlu.

"Mi-as dori sa se joace cu spectatori sa fie o atmosfera frumoasa si un meci frumos. E urat sa joci fara spectatori", a comentat Tatarusanu situatia de la meciul nationalei cu Ungaria din luna martie, care se va juca cu portile inchise.



Ciprian Tatarusanu: 'Ajax are 65% sanse'