FCSB

"Ciorba" da din casa Stelei

Impresarul Dumitru Tudor zis si "Ciorba" a declarat vineri ca echipa Stelei se face "din dormitor" si ca Reghecampf alaturi de alti oficiali doresc sa il elimine pe Mihai Stoica de la echipa, fiind niste oameni "diabolici".

"Se face echipa in dormitor, ce sa spun mai mult? Joaca exact cine trebuie sa joace. Dimineata in dormitor se stabileste cine joaca seara", a declarat Dumitru Tudor la radio GSP, lasand sa se inteleaga ca jucatorii trimisi de Anamaria Prodan sunt cei favorizati de Reghecampf.

"Cativa oameni din conducerea Stelei sunt fericiti ca Becali este la inchisoare pentru ca fac ce vor la echipa. Cand era Gigi aveau curaj sa miste? Va spun ca nu. Acum, Reghecampf, Teia Sponte si Virgil Becali vor sa il eiminine pe MM de la Steaua. Sunt niste oameni diabolici. Nu ati vazut asa ceva nici in filme", a mai spus "Ciorba".

Saptamana trecuta, atat Mihai Stoica cat si Laurentiu Reghecampf au negat orice posibile neintelegeri intre ei. Mai mult, sotia lui Reghe, Anamaria Prodan, a publicat pe retelele sociale imagini cu cei doi prieteni la catarama.

Sa fie adevarate aceste imagini sau sa faca parte dintr-un plan diabolic?



"Ciorba" da din casa Stelei