FCSB

Cine are cele mai mari sanse sa antreneze Steaua

Sursă foto: lpf.ro

Laurentiu Reghecampf este ca si plecat de la Steaua, iar un nume este deja vehiculat aproape sigur ca va prelua echipa.

Nicolae Dica ar putea fi urmatorul antrenor al Stelei. Propus de Mihai Stoica, despre care s-a spus ca nu ar mai avea nici un cuvant de spus la echipa, Dica ar fi fost acceptat de Gigi Becali. O alegere de vreme rea. Becali nu avea de unde alege nici cand ii mergea bine, iar Steaua se numea Steaua, lumea se ferea de el, dar acum cand echipa se numeste FCSB si nu se stie ce se va mai intampla.

Declinul lui Reghecampf

Reghecampf a demonstrat scaderea sa de valoare despre care am scris atunci cand a preluat-o pe Steaua in ultimul sau mandat. Declinul sau a inceput dupa ce a plecat de la Steaua in mandatul anterior si s-a dus in zona araba unde a luat multi bani pentru nimic. Apoi s-a dus in Bulgaria unde iarasi nu a facut nimic.

A venit la Steaua unde a ratat titlul desi a avut cel mai bun lot din Liga 1 la dispozitie dupa ce concediase trei sferturi dintre jucatorii adusi de predecesorul sau, Mirel Radoi. Declaratia sa din 4 ianuarie 2016 era ca a venit sa ia titlul in sezonul trecut. Nu a reusit nici atunci si nici acum.

Acum isi face bagajele pentru un nou sejur multimilionar in zona araba, un salariu de aproximativ 2,5 milioane de dolari, acolo de unde va pleca cel mai probabil cu un alt scandal, dar cu banii luati in avans, desi nu va face nimic notabil.



Cine are cele mai mari sanse sa antreneze Steaua