FCSB

Chipciu lamureste problema salariului si anunta ca nu ramane pe viata la Steaua

Deranjat de discutiile create in jurul salariului pe care il primeste de la Steaua, mijlocasul Alexandru Chipciu a avut o interventie telefonica la un post de televiziune in care a pus lucrurile la punct si a anuntat ca nu isi propune sa ramane pe viata in Ghencea.

"Nu este corect sa se vorbeasca despre contractul meu. Imi pare rau ca nu a putut ramane confidential, pentru ca celelalte contracte depind acum de al", a spus Chipciu la Digi Sport.

"N-am 35.000 de euro pe luna asa cum a spus Ana-Maria Prodan. Ea a spus ca Lucica ar trebui sa primeasca mai mult. Eu am o relatie buna cu ea si cu mister Reghe, desi am contract cu fratii Becali", a adaugat jucatorul stelist.

Acesta a mai anuntat ca nu are de gand sa ramana toata viata la Steaua, asa cum a declarat mai degraba in gluma de fata cu patronul la un moment dat, si ca vrea sa obtina mai multi bani in cariera.

"Domnul Becali m-a chemat si mi-a marit salariul cred ca din apreciere. Nu am de gand sa raman toata viata la Steaua si sa trag de 30.000 pe luna. Vreau sa trag mai tare si sa castig mai mult", a mai spus Chipciu.



Chipciu lamureste problema salariului si anunta ca nu ramane pe viata la Steaua