FCSB

Charalambous: ”E bine să joci la trei zile”

Majoritatea antrenorilor din fotbalul românesc se plâng când vine vorba de programarea meciurilor o dată la fiecare trei zile. Nu e cazul lui Elias Charalambous de la FCSB, un antrenor fericit după victoria cu Sepsi.

O echipă care la trei zile după restanța cu Hermannstadt a câștigat de o manieră categorică în deplasare cu Sepsi (5-2).

”Am avut trei meciuri într-o săptămână, nu a fost ușor. E bine să joci la trei zile. În loc să te antrenezi, e mai bine să joci. Ar fi fost perfect nouă puncte din aceste trei meciuri. Dar e bine și șapte. Trebuie să continuăm să muncim.

”Aș vrea să câștigăm toate meciurile. Frumos e când dai goluri multe, când e spectacol, dar e bine să iei cele trei puncte”, a declarat Charalambous după meciul de la Sf.Gheorghe.

Antrenorul cipriot a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului Lixandru.

”Lucrează fantastic încă din prima zi de când sunt aici. Când cineva muncește, va fi răsplătit. Lix a fost fantastic azi. Suntem fericiți că a revenit, vom avea nevoie de toți jucătorii în acest sezon”, a mai spus Charalambous.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Bihor Oradea din prima etapă a grupelor în Cupa României Betano.Charalambous: ”E bine să joci la trei zile”