FCSB

Charalambous a prefațat duelul cu Rapid: ”Știm că va fi dificil pentru noi”

FCSB – Rapid este meciul etapei a 15-a în Liga 1, duminică seara, de la ora 20:30, pe Arena Națională în prezența a peste 40.000 de spectatori.

”Obiectivul nostru este să câștigăm. Știm că va fi dificil pentru noi, însă suntem pregătiți. Ei sunt în luptă directă cu noi şi e şansa noastră să ne distanțăm mai mult în clasament.

”Nu este un meci decisiv, e mult prea devreme să vorbim despre asemenea lucruri. În sezonul trecut, ultima întâlnire a fost un meci diferit. Nu sunt genul de om care să vorbească despre revanşă sau lucruri de genul acesta. Atunci a fost ultimul meci al sezonului, altă situaţie, a fost în trecut. Acum nu ne gândim decât meciul din faţa noastră”, a declarat Elias Charalambous într-o conferință de presă.

Chiricheș și Coman ar putea juca în derby

Antrenorul echipei FCSB a mai spus că jucătorii Vlad Chiricheș și Florinel Coman la antrenamentele echipei în această săptămână.

”Chiricheş şi Coman se antrenează 100% alături de echipă. Şi toţi jucătorii care se antrenează împreună cu echipa au şanse să se afle în primul unsprezece. În acest moment nu avem jucători accidentaţi, toţi sunt apţi”, a mai spus antrenorul cipriot.

Meciul FCSB – Rapid va fi live text pe onlinesport.ro, duminică, de la ora 20:30.



Charalambous a prefațat duelul cu Rapid: ”Știm că va fi dificil pentru noi”