FCSB

Cele patru tinte ale Stelei

Detentia semideschisa castigata de Gigi Becali a inceput sa dezmorteasca apele la Steaua. Echipa ros-albastra are patru tinte din campionatul intern, pe care i-ar putea lua in iarna.

Iata mai jos jucatorii doriti de Steaua la acest moment.#

1. Paul Batin (CFR Cluj, atacant) - jucatorul doreste sa vina la Steaua si la Cluj se vorbeste ca este ca si plecat, inclusiv antrenorul Petre Grigoras afirmand acest lucru.

2. Jean Sony Alcenat (Petrolul, aparator) - Plecarea lui Georgievski sau renuntarea la Cornel Rapa va lasa un loc gol in defensiva Stelei, una si asa nesigura. Acolo este nevoie de un aparator de valoare, iar acesta ar putea fi Alcenat.

3. Alexandru Matel (Astra Giurgiu, aparator) - Intre timp, in aparare, Steaua merge si pe pista Matel, insa jucatorul de la Astra este titular si are un pret de peste un milion de euro.

4. Guilherme (Petrolul, aparator) - Guilherme este unul dintre jucatorii favoriti ai lui Laurentiu Reghecampf, promovat in Liga 1 chiar de el. Cei doi se cunosc bine, iar o oferta buna l-ar putea aduce pe Guilherme la Steaua.



Cele patru tinte ale Stelei