FCSB

Ce se intampla cu Florinel Coman dupa ce a condus cu permis obtinut in Ucraina

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Jucatorul de la FCSB s-a ales cu dosar penal dupa ce la un control de rutina a fost depistat ca nu are permis de conducere eliberat de autoritatiile romane.

Florinel Coman isi conducea automobilul de lux cu viteza de 165 km/h cand le-a sarit in ochi politistilor de la rutiera.

Nu mica le-a fost acestora mirarea cand la controlul documentelor Coman a prezentat un permis eliberat in Ucraina. Un asa zis permis “international”.

Gigi Becali, asa cum era de asteptat, a sarit in apararea jucatorului sau si spune ca nu va fi nicio problema pentru Coman in viitor.

“I-a facut dosar penal, dar o sa-l claseze. Daca o sa fie un fals, atunci va fi dosar penal, dar nu e fals.

“Florinel a zis ca a dat examen in engleza, in Ucraina”, a spus patronul echipei FCSB la Digisport.

Coman a ramas principala piesa de export pentru Gigi Becali dupa transferul lui Dennis Man la Parma pentru o suma record la nivelul fotbalului romanesc.

Pe langa problemele cu legea, Coman nu se simte in apele lui nici pe dreptunghiul verde unde nu a mai inscris de luni bune.

Un singur gol a marcat Coman in cele 16 meciuri de Liga 1 la care a participat in actualul sezon.

Coman nu si-a mai revenit la forma din debutul sezonului dupa accidentarea la glezna suferita in partida de Europa League cu Backa Topola din Serbia.Ce se intampla cu Florinel Coman dupa ce a condus cu permis obtinut in Ucraina