FCSB

Cât mai durează până când Becali va recupera numele Steaua: ”Război până la final. La revedere cu Talpan”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali a vorbit, marți, despre disputa în justiție cu CSA Steaua pentru palmaresul echipei istorice Steaua București.

Patronul echipei FCSB a comentat și afirmația lui Dumitru Dragomir, potrivit căruia Becali ar putea închide această dispută prin cumpărarea echipei CSA Steaua din Liga 2.

”Am venit, am salvat-o, au semnat vreo 7-8, am dat bani 10 milioane, i-am pierdut. Și acum să-ți mai dau bani după ce te-am salvat din groapă?!

”N-ați știut 15-20 de ani cum s-a luat Steaua. Nu le mai dau niciun ban. O să vină și hotărârea că palmaresul e la FCSB. Nici cinci lei nu le dau chiar dacă sunt mai bătrân acum. Război până la final. Dau război și o cuceresc, pentru ce să o cumpăr (n.r. – CSA Steaua).

”Cam trei ani cred că mai durează. Trebuie să facem revizuire la hotărârea cu numele și să avem noi un nume notoriu. Ei au stat mai mult de cinci ani fără echipă cu numele Steaua, decade. Noi o să avem o marcă notorie, că Steaua a câștigat Cupa Campionilor cu numele ăsta și palmaresul e la noi. Hai, la revedere cu Talpan!”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă.

Înalta Curte de Casație și Justiție a trimis spre rejudecare dosarul privind palmaresul echipei Steaua.



Cât mai durează până când Becali va recupera numele Steaua: ”Război până la final. La revedere cu Talpan”