Steaua

Calculele celor de la FCSB pentru castigarea campionatului

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

In saptamana derby-ului cu CFR Cluj la FCSB se fac calcule pentru cucerirea primului titlu din noua era a ros-albastrilor dupa pierderea numelui si emblemei "Steaua".

FCSB s-a apropiat la trei puncte de rivala din Gruia, iar duminica seara de la 21:00 urmeaza marele meci cu CFR Cluj.

Dupa o serie ce parea fara sfarsit de rezultate de 1-1, CFR Cluj a castigat ultima confruntare cu FCSB, scor 2-0, la ultima partida din 2018 chiar pe Arena Nationala, meci in urma caruia antrenorul Nicolae Dica a fost obligat sa demisioneze.

Inaintea meciului direct intre cele doua rivale la titlu sunt trei puncte, iar pentru FCSB nu exista decat varianta victoriei pentru a continua lupta pana la capat.

"Egalul e ca o victorie pentru CFR Cluj. Trebuie sa castigam in Gruia si apoi sa ne permitem un egal in urmatoarele patru meciuri. Apoi sa jucam cu titlul pe masa in ultima etapa", a declarat Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, la Digi Sport.

In caz de egalitate la finalul sezonului, CFR Cluj ar fi avantajata in fata FCSB pentru ca nu a beneficiat de rotunjirea punctelor dupa sezonul regular.Calculele celor de la FCSB pentru castigarea campionatului