FCSB

Cabana Forban e istorie. CSA Steaua se antreneaza in Antalya!

Sursă foto: http://www.csasteaua.ro

Daca in trecut jucatorii legitimati la Steaua Bucuresti aveau de indurat in fiecare iarna caznele cantonamentului de la Forban, unde alergau in nameti pana la brau, noua echipa a Armatei e rasfatata cu un cantonament in insorita Antalya.

CSA Steaua va participa in perioada 6-22 februarie la un cantonament in Antalya, unde ros-albastrii vor sustine nu mai putin de sase meciuri de verificare. Printre adversarii intalniti se numara si formatiile ruse Tom Tomsk si Enisey.

"Beneficiem de un lot superior valoric şi sperăm să ne atingem obiectivul, promovarea în liga a treia. Vrem să întâlnim şi echipe mai puternice în aceste meciuri amicale pentru a vedea care este nivelul nostru de pregătire", a declarat Lacatus.

Patru jucatori au fost transferati de CSA Steaua in pauza competitionala: Mihai Plăcintă şi Alexandru Drăguşin – portari, Radu Florin Stoica – fundaş central şi Cosmin Mihai Dimitrie – mijlocaş central, la care se adaugă brazilianul Matheus Medeiros – atacant.

Echipa de fotbal a Armatei, aparuta in peisajul fotbalului autohton in vara anului 2017 prin inregimentarea intregului lot al formatiei Regal Bucuresti, a ratat promovarea in primul sezon cedand in fata rivalilor de la Academia Rapid.

Pentru acest an Lacatus a fost avansat antrenor coordonator in locul lui Ion Ion si nu exista alt obiectiv decat promovarea.



Cabana Forban e istorie. CSA Steaua se antreneaza in Antalya!