FCSB

Bulgarii isi fac curaj: “Steaua nu e o echipa mare”

Jucatorii lui Ludogoret au dat uitarii infrangerea din prima mansa a dublei cu Steaua si se incurajeaza inaintea partidei decisive care va avea loc miercuri seara pe arena Vasil Levksi din Sofia.

Steaua nu este o echipa mare. Nici noi nu suntem, dar Steaua si Ludogoret sunt de acelasi nivel”, este de parere mijlocasul Virgil Misidjan.

De aceeasi parere este si Younes Hamza, jucatorul dorit de Steaua in aceasta vara, dar care a semnat in cele din urma cu Ludogoret datorita ofertei salariale superioare.

“Avem acelasi nivel ca Steaua si cred ca trebuie doar sa jucam bine. E bine ca nu joaca Chipciu”, a spus tunisianul la Pro TV.

Steaua asteapta peste 2000 de suporteri la returul cu Ludogoret de la Sofia, desi neoficial se vorbeste de sustinerea a  10.000 de spectatori, multi dintre acestia fani ai echipei bulgare CSKA, a carei galerie este infratita cu cea din Ghencea.

“Nu cred ca toti fanii lui CSKA vor tine cu romanii”, se incurajeaza singur Andrei Petrichev, presedintele celor de la Ludogoret.

Meciul Ludogoret-Steaua este programat miercuri seara de la ora 21:45 live text pe Onlinesport.ro



Bulgarii isi fac curaj: “Steaua nu e o echipa mare”