FCSB

Bokila lauda Steaua, Tatu la un pas de Ghencea

Jeremy Bokila, atacatul congolez actualmente la Petrolul Ploiesti, a declarat duminica seara ca l-ar incanta un transfer la Steaua. Separat, MM Stoica a anuntat duminica seara ca s-a inteles cu impresarul lui Leandro Tatu.

In varsta de 24 de ani, Bolika este unul dintre multele nume vehiculate in aceasta iarna pentru o venire la Steaua. Stiind de acest lucru, congolezul pare entuziasmat.

"zSteaua este prima din clasament si de departe cea mai buna echipa din Romania. Are cele mai multe victorii, asta spune multe. Orice jucator doreste sa evolueze la o echipa mare", a spus Bolika duminica seara, dand sa se inTeleaga ca i-ar lasa oricand pe "zlupii galbeni" cu ochii in soare pentru Steaua.

Un alt atacant aflat pe lista Stelei, dorit insistent de MM Stoica, este Leandro Tatu. Acesta ar putea veni in Romania saptamana viitoare, dar nu la vizita medicala de luni a Stelei.

"zSunt sanse foarte mari ca Tatu sa revina la Steaua, pot spune deja ca am ajuns la o intelegere cu impresarul lui. A fost jucatorul nostru timp de un an. Cred ca  ne poate ajuta, dorim de asemenea sa dublam postul lui Rusescu", a spus MM.

CitiTi si: Cat castiga Rusescu si Gardos

In alta ordine de idei, dupa ratarea transferului bulgarului Milanov, Steaua l-ar putea folosi pe acest post pentru primul meci cu Ajax din Liga Europa pe Novak Martinovic. Acesta nu si-a gasit echipa si ar putea evolua mai departe la Steaua.



Bokila lauda Steaua, Tatu la un pas de Ghencea