FCSB

Bokila ar putea semna azi cu Steaua

Dorit cu insistenTa de Gigi Becali la Steaua, Jeremy Bokila ar putea fi declarat azi liber de contract de FIFA. Cel puTin asa declara patronul Stelei.

"Vineri va deveni liber de contract, asa mi-au spus impresarii lui. Imediat va deveni jucatorul nostru pentru ca deja ne-am inteles si cu agentii lui, dar si cu clubul belgian de care apartine", a declarat Gigi Becali.

Jeremy Bokila a fost imprumutat de Petrolul Ploiesti de la gruparea belgiana Zulte Waregem. Becali este gata sa plateasca belgienilor 300.000 clauza de reziliere, sa dea jucatorului si prima de instalare de 100.000 de euro, Bokila urmand sa castige la Steaua un salariu lunar de 10.000 de euro.

Cele doua parTi asteapta decizia FIFA, dupa ce impresarii jucatorului au depuse un memoriu la forul fotbalistic pentru ca Bokila sa devina liber de contract.

De cealalta parte, oficialii Petrolului spun ca jucatorul le aparTine pana in vara si ca au clauza de prelungire a contractului, astfel ca Bokila nu poate pleca la Steaua gratis. Totul Tine acum de oficialii FIFA si cum vor interpreta acestia memoriul fotbalistului.

 

Onlinesport: Irina Maxim



Bokila ar putea semna azi cu Steaua