FCSB

Bogdan Vintila: ”O neglijenta a decis meciul”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB a pierdut cu CFR Cluj in deplasare dupa sapte victorii la rand pe teren advers, iar antrenorul Bogdan Vintila spune ca un 0-0 ar fi fost mai echitabil.

”Stiam ca va fi un meci dificil. Din pacate terenul nu ne-a permis sa jucam ce ne propusesem. Chiar si cu agresivitatea adversarului am reusit sa punem mingea jos, dar n-am reusit sa marcam. Am facut fata jocului in forta al CFR-ului. O neglijenta a dus la acest gol primit. Meciul se indrepta spre un 0-0 echitabil, cred eu, tinand cont de adversar si starea terenului.

”Mai sunt de jucat etape multe, noi ne vedem in continuare de treaba. Au mai fost puncte multe de recuperat”, a spus Bogdan Vintila dupa meci.

Florinel Coman

”Nu mi se pare normal sa arbitreze domnul Kovacs acest meci. Noi suntem primii vinovati, un meci prost facut de noi. Un meci urat, pe bataie, cu lovituri la cap.

”Sistemul nostru si calitatile pe care le avem nu se bazeaza pe minge lunga si dueluri la cap. Trebuie sa castigam tot in playoff si va trebui sa fim mult mai atenti la acest duel”.

CFR Cluj a invins-o pe FCSB, cu 1-0, printr-un gol marcat de Vinicius in superioritate numerica.



Bogdan Vintila: ”O neglijenta a decis meciul”