FCSB

Bogdan Andone si-a intrat in paine la FCSB: “Nu sunt un antrenor moale”

La o zi dupa reunirea lotului si vizita medicala a jucatorilor, Bogdan Andone a vorbit intr-o conferinta de presa despre inceputul experientei la FCSB si relatia cu vestiarul.

“Nu sunt adeptul sa mi se spuna intr-un anume fel. Respectul practic ti-l castigi si probabil nu sta in modul de adresare. Nu mi se vor adresa in modul direct, Bogdan. Probabil mister, profe sau profesore”, a spus Bogdan Andone.

"Importanta e relatia cu vestiarul. Sunt un antrenor deschis comunicarii, dar nu sunt un antrenor moale. Daca ne punem de acord asupra unor lucruri si nu le vom face, situatia se va schimba. Nu vor functiona lucrurile doar cum isi doresc ei. Noi practim muncim pentru ei. Sunt extrem de increzator in relatia pe care o voi avea cu jucatorii", a mai declarat noul antrenor de la FCSB.

"Lotul este format in mare masura. Va veni si Olaru probabil din ianuarie. Mai discutam, vedem cum se misca lucrurile. Vor veni baietii de la echipa nationala, de la tineret. Avem un lot echilibrat valoric si valoros. Primul obiectiv este calificarea in Europa League. Pana la finalul campionatului este un sezon lung, multe luni de munca, o pauza de iarna. Trebuie sa ne focusam pe calificarea in grupele Europa League.", crede Bogdan Andone.

FCSB va efectua un cantonament la Poiana Brasov in aceasta luna, cu trei meciuri amicale deja stabilite. Cel mai important, pe 28 iunie, contra celor de la Viitorul.



Bogdan Andone si-a intrat in paine la FCSB: “Nu sunt un antrenor moale”