FCSB

Becali rabufneste: “Suntem o echipa de circ, n-avem ce cauta in playoff”

Gigi Becali s-a aratat extrem de suparat dupa ce Steaua a remizat 1-1 in deplasare cu Gaz Metan Medias si spune ca nu intelege ce se intampla la echipa pe care o patroneaza.

“Cer iertare Gazului ca le-am furat doua puncte pe care nu le meritam niciodata. Nu e problema rezultatul, am ajuns circul Ligii 1. Am ajuns sa jucam ca la circ. Nu pasam nimic, nu inteleg. Suntem o echipa de Divizia B si nu avem ce cauta in playoff. Este inadmisibil ca o echipa cu asemenea jucatori sa joace atat de prost. E debandada undeva, indisciplina, bautura in cantonament, tigari, nu stiu.”, a spus Becali la Digi Sport.

“Ma ce se intampla acolo, ca e o complicitate de care eu nu stiu. Cum se poate ca o echipa sa joace atat de prost. Inseamna ca e ceva care imi scapa si eu nu stiu. Sa nu poti sa legi doua pase...M-am uitat la Medias, jucatori pe care nici nu-i cunosc, dar au jucat fotbal, au facut niste pase. Noi nu legam trei pase, nu suntem fotbalisti. Noi am dat un gol inventat de Alibec”, a mai spus Becali.

Patronul Stelei a mai spus ca daca echipa mai joaca atat de prost o va ceda.

"O dau lui Talpan daca mai joaca asa prost. Nu pot sa renunt la Reghe, pentru ca am plecat la drum cu el, dar vom vorbi la finalul sezonului", a mai declarat Becali.

"Cum sa luam titlul, dar Dinamo ne mananca acum, ne dau cinci. Eu radeam de Dinamo, dar Dinamo joaca fotbal. Craiova ne mananca. La Steaua nu te joci, nu discutam in familie, e razboi public. Aici sunt milioane de suporteri care nu accepta ca discuta Becali cu Reghecampf si MM in familie", crede patronul Stelei.



Becali rabufneste: “Suntem o echipa de circ, n-avem ce cauta in playoff”