FCSB

Becali renunta la TAS si pune presiune pe FRF

Gigi Becali a anuntat ca Steaua nu are motive sa solicite interventia TAS in chestiunea interpretarii regulamentului din Liga 1 la egalitate de puncte dupa playoff si lasa intreaga responsabilitate in seama Federatiei Romane de Fotbal.

"Ce a dat Liga? A dat un pahar de tabla din care sa bei sampanie. Liga n-a dat nimic, pentru ca Federatia trebuie sa omologheze titlul si nu vor da pana nu se consulta cu mai multe case de avocatura", a spus Becali la postul sport.ro

"FRF va lua punct de vedere de la avocati si de la UEFA, pe care il va supune Comitetului Executiv pentru vot. La TAS n-avem ce contesta. Ce sa contestam, ca s-a dat un pahar de tabla? Gica spunea un om mare stie sa piarda, dar eu spun ca mai mare decat Hagi nu va exista nimeni in fotbal. Mi-e jena, ce sa-i spun? Sa-l felicit? Il felicit dupa verdict, cand o sa omologheze FRF sau tribunalul ii va da dreptate. Pana atunci e 44 la 44. Il pot felicita ca a facut 44 de puncte si e la egalitate cu Steaua", a adaugat patronul Stelei.

Transferuri

"La fotbal in fiecare an inveti cate ceva. Voi face 5-6 transferuri sa fie Steaua puternica sa nu mai am nicio grija. Normal ca am invatat de la Hagi, dar asta trebuie sa invete antrenorii de la Hagi. Am vazut cum il folosea pe Nedelcu, o chestiune de geniu e asta. Eu vreau doi jucatori de la el, Nedelcu si Coman. Sa vedem daca vrea sa-i mai dea, dar eu zic ca e mai bine sa dai doi jucatori si sa intaresti echipa cu 5-6 cu experienta", a mai spus Becali.



Becali renunta la TAS si pune presiune pe FRF