FCSB

Becali remarca trei jucatori si critica alti trei

Gigi Becali a remarcat trei jucatori dupa victoria pe care Steaua a obtinut-o pe terenul lui CSMS Iasi, în timp ce alti trei au fost criticati.

"Sunt un personaj care nu ma pricep la fotbal, dar aduc puncte României si bani din competitiile europene. M-am bucurat si de victoria Petrolului, sunt foarte multi dusmani care nu se bucura ca Steaua este pe primul loc. Reghecampf a demonstrat la Steaua, nu de-acum, mai demult, va continua la Steaua mult timp. A format o echipa buna, care marcheaza multe goluri. CFR nu e campioana, Vasluiul este campioana morala, ei sa nu mai critice arbitrii care i-au facut campioni. Chipciu, Pintilii si Szukala mi-au placut foarte mult. La Stuttgart nu am emotii pentru ca nu avem nimic de pierdut. Latovlevici, Rocha si Rusescu nu prea au fost în regula. În seara asta ne-am antrenat pentru Stuttgart, n-am dat drumul la reactoare", a declarat Gigi Becali la sportro.

Steaua a câstigat meciul din deplasare cu CSMS Iasi, scor 3-0, datorita golurilor marcate de Alex Chipciu (2) si Adi Rocha.



Becali remarca trei jucatori si critica alti trei