FCSB

Becali nu schimba numele echipei si ameninta cu justitia europeana

Gigi Becali ramane tare pe pozitie si spune ca nici nu se gandeste sa schimbe numele echipei Steaua. Mai mult, patronul ros-albastrilor anunta ca e hotarat sa mearga pana in panzele albe pentru a-si apara cauza.

“Cum sa-mi iei numele cand eu asa m-am nascut? Ce vrei sa spui, ca n-a existat Steaua? Nu schimb numele echipei si merg mai departe, la Curtea Suprema la Luxemburg si cer inapoi cele 10 milioane”, a spus Becali intr-o conferinta de presa.

“Vii dupa 15 ani si imi spui ca mi-ai luat 2.5 milioane de euro pentru chirie si nu ai stiut. Erau buni aia 2.5 milioane, nu? Ce aveti cu mine daca voi nu puteti avea Steaua”, a adaugat Becali.

Patronul Stelei sustine ca a platit 33 milioane de euro statului roman numai prin impozite si ca a investit bani la Steaua inca din anul 2000, adica cu trei ani inainte de a prelua oficial echipa de fotbal desprinsa din Clubul Sportiv al Armatei.

"Din 2000 si pana in 2003 am dat 10 milioane de euro la club. Intr-un raport din 2001 se spune ca am platit 6 milioane de dolari si ca se va face o societate pe actiune, unde eu voi primi actiuni. Trebuia sa luam Steaua in trei: eu, Piturca si Paunescu. Piturca mi-a cesionat bani si a spus ca nu are de unde sa-mi dea bani. Apoi Paunescu la fel. Ei doi m-au bagat intr-o gaura si acum zic ca am furat. Am luat echipa de la asociatia lui Paunescu, n-am treaba cu Armata. De ce sa schimb numele daca Rosu si Boroi au semnat? CSA a fost acolo si a semnat", a mai spus Becali.



Becali nu schimba numele echipei si ameninta cu justitia europeana