FCSB

Becali, lasat ca in filme pe strada: "M-au dus cu masina cu perdele pe o straduta dintr-o comuna. Mi-au spus sa plec la Bucuresti cu trenul"

Gigi Becali a fost prezent marti la Tribunalul din Medgidia pentru a isi recupera regimul deschis, suspendat pe moment de Penitenciarul Poarta Alba in urma zile sale libere. El a povestit in fata instantei cum a fost lasat sa plece de la inchisoare, in singura zi de libertate pe care a avut-o recent.

Becali a povestit momentul in care a fost scos din inchisoare, in ziua libera. El sustine ca a fost lasat pe o strada necunoscuta din zona Constanta si i s-a spus sa plece la Bucuresti cu trenul.

"M-au dat afara din puscarie, au zis ca nu se poate, m-au intrebat cu ce plec acasa si mi-au spus ca plec cu trenul. M-au dus cu masina cu perdele pe o straduta dintr-o comuna si de acolo am plecat la Bucuresti. Eu consider ca mi s-a facut o nedreptate prin modalitatea prin care mi s-a acordat invoirea. Mi s-a spus ca amanarea pe care mi-au dat-o e cauzata de faptul ca am vorbit la TV", a spus igi Becali conform Romania TV.

[news-107351]

Becali a sustinut in fata instantei ca o comisie de la Poarta Alba l-a pus sa semneze o hartie, inainte de a-i acorda ziua libera, in care sa se angajeze ca nu discuta cu presa probleme din penitenciar, ci doar probleme personale. Patronul Stelei afirma ca in fata comisiei a sustinut ca nu poate evita jurnalistii, fiind o persoana publica. Exact asa s-a si intamplat, Becali a fost "vanat" imediat, peste tot, fiindu-i sorbite cuvintele la fiecare pas.

[news-106849]

In urma zilei libere, Penitenciarul Poarta Alba a deschis o ancheta pe timpul careia a suspendat dreptul lui Becali de a primi pachete, dar i-a si interzis dreptul la munca pe toata perioada anchetei. Sanctiunile au fost dispuse imediat dupa permisia de 24 de ore a lui Gigi Becali lui reprosandu-i-se, intre altele, ca a stat prea mult de vorba cu presa.

[news-106842]



Becali, lasat ca in filme pe strada: "M-au dus cu masina cu perdele pe o straduta dintr-o comuna. Mi-au spus sa plec la Bucuresti cu trenul"