FCSB

Becali: “La anul vreau cu Neymar si PSG in Champions League”

Dupa victoria obtinuta de FCSB in deplasare cu Lugano patronul stelist Gigi Becali viseaza deja la sezonul urmator si se vede intr-o grupa cu puternica Paris Saint-Germain.

“E bucurie pentru ca e coeficient si mai sunt cateva sute de mii. Am intalnit un adversar mai slab decat Dinamo, dar noi in prima repriza n-am jucat fotbal. Nu pot sa-mi dau seama. O trec pe seama oboselii, ca am vazut si Dinamo cum a pierdut cu Chiajna”, a spus Becali la Digi Sport.

“Important e ca am castigat puncte, bani, glorie. Celelalte lucruri n-au importanta. Remarc pe toata lumea: Man, Teixeira, Budescu. Nita n-a avut ce apara. Cand remarci portarul inseamna ca nu dai valoare echipei”, a adaugat Becali.

Fascinat de Neymar si Champions League

“Cred ca e da, ne putem califica in primavara europeana. Ma intereseaza banii pe care ii iau, sute de mii la fiecare victorie si coeficientul care ne propulseaza in grupe valorice. Ce sa ma mai intereseze Europa League cand am vazut aseara ce am vazut. Poftesc si eu la Champions League ca activez in fotbal. Acum ma uit mai mult la Neymar decat la Messi. Jucatorii valorosi te fac sa te uiti la fotbal, sa traiesti fotbal. Vreau sa fim partenerii lor, sa jucam cu ei pe teren. Mi-am propus ca la anul sa fim cu ei in grupa, cu Paris Saint-Germain”, spune Becali.



Becali: “La anul vreau cu Neymar si PSG in Champions League”