FCSB

Becali isi poate lua adio de la Steaua. Cum poate evolua FCSB pe viitorul Ghencea

Intre Armata si Gigi Becali nu mai e cale de intoarcere pe un drum comun, iar patronul echipei FCSB din Liga 1 trebuie sa se resemneze cu gandul ca nu va mai folosi niciodata numele de Steaua.

Anuntul a fost facut de coloneul Cristian Petrea, care spune ca nu opt exista doua echipe cu numele “Steaua Bucuresti”.

“Asupra numelui nu putem avea disponibilitatea de a discuta, pentru ca noi avem echipa de fotbal. Nu pot exista doua echipe de fotbal Steaua Bucuresti. Actuala echipa nu o sa dispara”, a spus Petrea la Pro Sport Live.

In ceea ce priveste posibilitatea ca FCSB sa evolueze pe viitorul stadion care va fi ridicat in Ghencea, oficialul Armatei lasa usa dialogului deschisa.

“Cred ca viitorul ne poate aduce la o astfel de masa. Dupa ce vom recupera cele 37 milioane de euro, ii asteptam sa discutam anumite probleme punctuale”, a spus Petrea.

In traducere libera, FCSB cel mai probabil nu va evolua prea curand sau poate niciodata pe noul stadion Ghencea cand acesta va fi gata.

Fotbalul romanesc actual il contrazice totusi pe colonelul Petrea. Exista doua echipa cu acelasi nume: U Craiova 1948 CS in Liga 1 si U Craiova 1948 SA in Liga 3.

O situatie asemanatoare exista si la Timisoara intre ACS Poli si ASU Politehnica.



Becali isi poate lua adio de la Steaua. Cum poate evolua FCSB pe viitorul Ghencea