FCSB

Becali incepe sa-si piarda rabdarea cu Reghecampf: "Mai astept doua, trei meciuri"

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, pare sa-si fi pierdut rabdarea cu Laurentiu Reghecampf in conditiile in care Steaua a castigat un singur meci in 2016 si se afla pe marginea prapastiei in ceea ce priveste sansele la titlu.

O eventuala infrangere cu Astra Giurgiu, duminica, in etapa a doua din playoff, ar face ca Steaua sa se departeze la 9 puncte de primul loc, ceea ce ar echivala cu un cataclism pentru Becali.

Acesta da semne de nerabdare in ceea ce priveste rezultatele, dar tot el spune ca mai are inca incredere in Reghecampf si in echipa.

"Inca mai am incredere in Reghe si in echipa. Mai astept doua, trei meciuri sa vedem ce se intampla. Eu cred in continuare in campionat, dar daca pierdem cu Astra, la revedere! Nu mai avem sanse", a declarat Becali la Digi Sport.

"Cate accidente? Am zis accident cu Voluntariul, cu Iasiul accident, cu Dinamo accident. Daca facem numai accidente, se distruge masinaria si se strica si motorul", a adaugat Becali.

Pana la meciul de duminica Steaua isi tureaza motoarele miercuri de la ora 17:00 tot impotriva Astrei in semifinalele Cupei Ligii, meci in care in tabara detinatoarei trofeului vor aparea mai multe rezerve.



Becali incepe sa-si piarda rabdarea cu Reghecampf: "Mai astept doua, trei meciuri"