FCSB

Becali il critica pe Dica dupa infrangerea de la Iasi

Reactie vehementa a lui Gigi Becali dupa infrangerea suferita de FCSB in fata celor de la CSM Poli Iasi, vineri seara, in etapa a 18-a din Liga 1.

Patronul echipei FCSB l-a criticat pe antrenorul Nicolae Dica pentru discursul pe care care acesta l-a avut dupa meci si i-a desfiintat pe trei dintre titularii echipei.

"Nu ne jucam sa ne bata Iasiul cu jucatori de zeci de milioanem. Nedelcu, Teixeira si Man afara. Asa o sa fac de acum, sa schimb trei odata. N-au jucat nimic. Vreau sa vad schimbari in minutul 20. I-am spus lui Dica sa-l bage pe Vlad in poarta, ca nu ne dadea noua Iasiul gol, si sa joace cu doi mijlocasi centrali odihniti, cu Popescu sau Filip", a spus Becali la Digi Sport.

"Daca esti obosit spui sa intre altul. Eu nu ma joc sa pierd titlul. Ce atitudine a avut echipa? Ce inseamna sa laudam echipa cand mancam bataie? Echipa e in grafic cand esti pe locul intai. Ce atitudine ai vazut la Momcilovic, la Teixeira, la Nedelcu care au gresit toate mingile. Ne e frica sa-i certam pe jucatori? Ei au salarii de 15.000 pe luna si trebuie sa bata 3-0, 4-0 cu echipele mici. Vreau sa vad schimbari in minutul 20, daca nu le vad am sa ma implic eu. Nu inseamna ca ma dezic de Dica, dar nu trebuia sa joace cu Nedelcu. Copilul era obosit, are doar 19 ani", a adaugat patronul stelist.

FCSB risca sa piarda locul intai in Liga 1 Betano in eventualitatea in care CFR Cluj va castiga, duminica seara, cu Dinamo in Stefan cel Mare.



Becali il critica pe Dica dupa infrangerea de la Iasi