FCSB

Becali il ameninta cu excluderea pe Alibec

Gigi Becali se implica din nou la echipa dupa problemele de indisciplina aparute in ultimele zile la FCSB.

Atacantul Denis Alibec este cel luat in vizor de patronul ros-albastrilor, Becali transmitandu-i un mesaj taios jucatorului pe care l-a cotat la 10 milioane de euro.

“Acum ma duc la echipa sa-i explic domnului Alibec care e situatia. Eu am stabilit niste lucruri clare. Dupa meci toata lumea doarme acolo si alte lucruri. MM e ca si cum ar fi Becali, numai ca nu ia hotararile. Probabil ca unora nu le convine, ce cantonament dupa meci”, a spus patronul FCSB.

“Eu nu vreau sa amplific scandalul. De ce sa-mi bat joc de zece milioane pe care pot sa le iau pe el, dar totusi asta nu inseamna ca Alibec face ce vrea la echipa. Asta am sa-i spun si lui. Sa nu crezi cumva ca din cauza ca tu costi vreo zece milioane faci pe aici ce faceai la Astra. Pierd zece milioane, dar te las sa te antrenezi in curtea scolii si nu mai vezi fotbal in viata ta”, a declarat Becali extrem de taios.

Becali a mai adaugat ca antrenorul Nicolae Dica i-a transmis ca poate gesionat situatia tensionata creata in lot de Alibec si Budescu, acestia fiind considerati “mai simandicosi”.

“Nu ca sunt obraznici sau ca nu se antreneaza, dar sunt putin mai deosebiti”, a adaugat patronul FCSB.



Becali il ameninta cu excluderea pe Alibec