FCSB

Becali i-a decis viitorul lui Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a revenit in iarna la Steaua cand echipa se afla intr-o situatie delicata, fiind amenintata sa rateze chiar intrarea in playoff.

Dupa ce a castigat toate meciurile jucate in mandatul sau in 2015 si a debutat cu un succes la Chiajna in acest an, Steaua a dat primele semne de slabiciune la infrangerea cu FC Voluntari (1-3).

Considerat un accident, acest esec a tradat insa carentele stelistilor, iar ulterior echipa lui Reghecampf a pierdut cursa pentru titlu in Liga 1 si a fost eliminata de Dinamo din Cupa Romaniei.

Pe la colturi anumite voci au inceput sa declare ca Reghecampf ar putea fi schimbat la finalul sezonul si a fost avansat numele lui Edi Iordanescu, insa patronul Gigi Becali nici nu vrea sa auda de asa ceva.

Lui Iordanescu ii transmite sec "sa nu se mai gandeasca" la Steaua, iar despre Reghecampf spune ca va continua la echipa.

"A venit de cateva luni si a adus echipa de pe locul sase pe locul doi. Nu l-am luat ca sa-l dau afara", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei este increzator ca echipa va arata altfel din sezonul viitor cu Reghecampf la timona inca de la inceput.



Becali i-a decis viitorul lui Reghecampf