FCSB

Becali: “Dupa primele trei meciuri putem fi campioni”

Gigi Becali nu si-a pierdut speranta ca Steaua va lua campionatul, mai ales dupa ce la finalul sezonului regulat au mai ramas doar doua puncte intre echipa sa si liderul Viitorul.

Becali spune ca la Steaua nu lipseste valoarea si ca problema majora tine de mobilizarea jucatorilor. Acesta are incredere ca in playoff echipa va reusi sa se mobilizeze si sa castige campionatul.

“Trebuia sa castigi cu ASA, echipa de care n-ai voie sa te incurci, dar am avut doua bare, penalty ratat si alte faze. Se cunoaste valoarea echipei, insa acum vorba de mobilizare. Avem doar doua puncte sub Viitorul si dupa primele trei etape putem fi campioni”, a spus Becali la postul sport.ro

Acesta mai crede ca cea mai periculoasa adversara pentru Steaua va fi CFR Cluj, aceasta dupa ce anterior declarase ca si-ar dori ca Universitatea Craiova sa nu prinda playoff-ul, fiind considera o echipa incomoda.

Becali a mai spus ca ii va ierta lui Laurentiu Reghecampf implicarea pasiva in scandalul de la Zurich daca acesta va castiga campionatul.

“Totul se sterge la final, i-am spus, cand o sa castige campionatul”, este concluzia lui Becali despre cele petrecute in Elvetia.



Becali: “Dupa primele trei meciuri putem fi campioni”