FCSB

Becali: Doar Tatu mai vine

Becali nu-si mai doreste un lot numeros la Steaua si vrea sa axeze echipa pe calitate, nu pe cantitate, in drumul sau catre titlul 24. Daca in anii trecuti facea transferuri pe banda rulanta si cu rost si fara, acum Steaua se rezuma doar la ceea ce are nevoie.

"Nu mai vine nimeni iin afara de Tatu, nu mai vreau un lot foarte numeric, vreau lot valoros. N-o sa mai vina la Steaua jucatori care n-o sa mai faca parte din primul 11. Adi Rocha mai primeste o sansa si va ramane in Ghencea. A bagat 6-7 goluri. Il mai bagi, iti face ceva. Poate mai da un gol", a anuntat Becali inainte de reunirea Stelei.

Despre transferul lui Bokila in Ghencea Becali a spus: "Bokila este un jucator care imi place, dar nu sunt sanse sa vina pentru ca vine Tatu. Mie mi-a placut intotdeauna Tatu. Ne-a scos de multe ori din rahat. Paseaza bine, face bine jocul, chiar daca nu da gol ca nu-i place."

"Martinovici si Tibi Balan pot sa vina la reunire, dar nu vor pleca impreuna cu lotul. N-au ce cauta la antrenament", a spus Becali referitor la cei doi jucatori pe care-i vrea plecati de la Steaua



Becali: Doar Tatu mai vine