FCSB

Becali: "Dica a facut ca Galca si cum Galca nu va mai fi niciodata la Steaua...". Nume supriza pentru inlocuirea lui Dica

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali nu renunta la ideea de a-l da afara pe Nicolae Dica de la FCSB si spune ca acesta va avea soarta lui Constantin Galca, antrenor dat afara dupa castigarea a trei trofee in acelasi sezon cu Steaua, asa cum se numea inca echipa in 2015.

"Am cerut o schimbare cu mult inainte de rosu, sa intre Rusescu in locul lui Nedelcu si sa jucam 4-1-4-1. Dica a facut niste calcule si l-a scos pe Morutan. Putea sa faca ce vrea el, dar sa nu-l scoata pe Morutan. Nu accept sa-ti bati joc de un copil, nu accept asa ceva", a spus Becali la Digi Sport.

"Ce vrea el e sa-i dau bani, de asta nu-si da demisie. Cel mai bine e sa plece. Pleaca, bai tata, ca e mai bine asa. Nu-l dadeam afara pe Dica, dar el a vorbit tot timpul de neascultarea jucatorilor, dar el acum a facut ca Galca. Cum Galca nu va mai fi niciodata la Steaua si Dica a facut o greseala impotriva lui", a mai spus patronul FCSB.

Cine vine in locul lui Dica

"Poate sa fie Teja, poate fi Alexa. Reghecampf are o oferta din ce am inteles. Trebuie sa fac rugaciune, ce-mi va spune Dumnezeu asa voi face", a adaugat Becali.



Becali: "Dica a facut ca Galca si cum Galca nu va mai fi niciodata la Steaua...". Nume supriza pentru inlocuirea lui Dica