Steaua

Becali despre litigiul cu CSA Steaua: “Le dau cat au produs ei si inca o data dublu”

Gigi Becali a vorbit, joi, despre procesul in care CSA Steaua solicita despagubiri de 37 milioane de euro pentru folosirea fara drept a marcii Steaua.

“Ne-am judecat pana acum pe prescriptii si pe procedura. Acum va da un termen peste doi ani si va mai dura patru ani. Ei pot cere paguba produsa, iar noi am cerut la expertiza cati bani au produs ei. Le dau cat au produs ei si inca o data dublu. Intr-un an au produs 12 euro, in alt an 8.000 si apoi in alt an 12.000 de euro”, a declarat Becali la Pro X.

“Stiu asta in urma controlului pe care l-a facut ministrul sa vada cat au produs ei. Daca in trei au castigat 20.000 din marca, cum zici tu ca ti-a adus Becali prejudicii, pentru ca nu mai eram pe piata cu fulare si sepci. Ei au luat de pe site-ul finantelor contabilitatea Stelei, dar numai veniturile fara cheltuieli. Ei au zis ca toata munca mea din ultimii zece ani sunt ale lor. Mintea lui Talpan”, a adaugat Becali.

Juristii CSA siguri de victorie in procesul cu Becali: “Sa pregateasca banii!”Becali despre litigiul cu CSA Steaua: “Le dau cat au produs ei si inca o data dublu”