FCSB

Becali despre Bozovic: 'Mi-e frica'

Concurenta pentru postul de fundas dreapta la Steaua este cea mai acerba din Romania. Doar in ultima saptamana zeci de nume de fotbalisti au fost propuse pentru a ocupa pozitia lasata libera de accidentarea lui Georgievki.

Ultima propunere pentru acest post este cea a lui Vladimir Bozovic, fundasul stanga al Rapidului, care isi va rezlia contractul cu echipa din Giulesti in scurt timp.

Intrebat ce parere are despre aceasta solutie, chiar daca joaca pe partea stanga, Gigi Becali a raspuns in stilu-i caracteristic: "Mi-e frica. E jucator de talie mondiala, are clasa, dar mi-e frica. Aztiu ca nu are o viata extrasportiva asa cum trebuie", a spus finantatorul Stelei.

Conducatorul din Ghencea a facut referire si la Wesley cu privire la viata extrasportiva, si brazilianului gasindu-i nod in papura. "Wesley bea o lada de bere, dar da si o caruta de goluri. Dar stiti care este problema? El cand pleca, mai lua cu el inca doi-trei jucatori si a doua zi aia nu mai erau buni de nimic", a spus Becali la GSP TV.



Becali despre Bozovic: 'Mi-e frica'