Steaua

Becali da pe afara de optimism inaintea derby-ului cu Dinamo: "E imposibil sa ne bata"

Dinamo si FCSB se intalnesc, duminica seara, intr-un moment dificil pentru ambele rivale bucurestene.

Dinamo trece printr-un moment de criza si echipa lupta sa prinda un loc in playoff, dupa ce a scapat de pe locul retrogradabil pe care il ocupa, in timp ce FCSB se confrunta cu mari probleme  de efectiv, cu numerosi jucatori accidentati si suspendati.

Chiar si asa, Gigi Becali considera ca diferenta de valoare e prea mare pentru ca Dinamo sa emita vreo pretentie la obtinerea victoriei.

“Nu exista sa ne bata. Printr-o mare minune se poate intampla un egal. E prea mare diferenta de valoare. Ce sa faca Rednic? Si eu vreau sa ridic 100 de kilograme la haltere, dar nu pot”, a declarat Becali la Digi Sport.

“Am vazut minuni mari de tot, dar sa bata Dinamo pe FCSB nu se poate intampla. Steaua Rosie era posibil sa o bata pe Liverpool, dar sa ne bata Dinamo pe noi e imposibil”, a adaugat patronul ros-albastrilor.

N-ar fi prima oara cand Becali vorbeste din prea plinul optimismului sau pentru ca mai apoi sa-si inghita propriile cuvinte.

Ramane de vazut ce se va intampla duminica seara in derby cu incepere de la ora 21:00 live text pe onlinesport.roBecali da pe afara de optimism inaintea derby-ului cu Dinamo: "E imposibil sa ne bata"