FCSB

Becali: “Cateodata ma gandesc sa ma retrag. Poate nu inteleg eu fotbalul”

Gigi Becali s-a aratat extrem de nemultumit de jocul echipei sale in partida cu CFR Cluj, un derby al Ligii 1 in care cele doua formatii au aratat prea putin fotbal comparativ cu asteptarile de dinaintea jocului.

“Parca toti au fost bezmetici. Singurul care si-a facut datoria a fost Benzar si Man cat a intrat, sau poate si Pintilii cu Nedelcu. Toata echipa n-a jucat nimic. Nu se poate sa te domine CFR-ul cum ne-au dominat pe noi in prima repriza. Nu sunt multumit de joc”, a spus Becali la Digi Sport.

“Pana acum aveam mare incredere in echipa mea, dar dupa ce am vazut nu mai vreau sa ma mai laud, ca poate nu cunosc eu fotbal si poate sunt subiectiv. Cum sa joci o echipa si sa n-ai o ocazie de gol. Ce fel de Steaua esti tu, ce fel de jucatori de milioane sunteti voi? N-am vazut un sut pe poarta, n-am avut trei pase legate”, a adaugat Becali.

Golofca out

“Cateodata nu mai inteleg nimic din fotbal si ma gandesc ori eu sunt eu nebun, ori ma retrag. Ce fac, ca nu-mi place fotbalul asta? Singura solutie pe care as vrea sa o mai incerc este sa mai iau doi mijlocasi centrali care sa deschida jocul, sa paseze. Nu stiu ce se intampla, cum adica sa joace CFR o repriza intreaga in jumatatea ta? Lui Budescu n-ai ce sa-i spui, ca el si-a facut datoria si a marcat. Tanase nu l-a ajutat deloc, Golofca...Doamne Fereste! Bine ca m-am convins acum de el si o sa-i spun lui Dica sa-l lase in pace. Avem jucatori de 18 ani pe care putem sa luam milioane, lasa-l pe Man sa joace fotbal ”



Becali: “Cateodata ma gandesc sa ma retrag. Poate nu inteleg eu fotbalul”