FCSB

Becali a facut pace cu Petrescu

Gigi Becali a dezvaluit intr-o emisiune televizata ca a facut primul pas spre concilierea cu Dan Petrescu, antrenorul echipei rivale CFR Cluj.

“Băi, Dane, eu nu am nicio problemă cu tine. Tu ai zis că pleci din România, că nu e bună România, că nu ştiu ce. Pe mine România, aşa cum e, m-a făcut milionar! Cine te pune să vii, de ce n-ai stat în străinătate?”, a povestit Becali la Digi Sport ca i-ar fi spus lui Petrescu prin telefon.

“Eu nu te-am jignit cu nimic. Tu nu trebuie să înjuri arbitrii, să te ştie de frică. Imaginea ta e atât de puternică, jos pălăria că ţi-ai creat-o, tu eşti numărul unu la CFR Cluj'. Mi-a zis că nu-i înjură, ci doar că-i ceartă. Iar eu i-am zis că de aia avem un război cu el acum, până la final, că-i ceartă pe arbitri. În ziua meciului l-am sunat, că l-am văzut la televizor că a vorbit despre mine", a adaugat patronul FCSB.

Acesta i-a mai transmis fostului international ca are oricand usa deschisa la FCSB cu o singura conditie, si anume sa nu jigneasca jucatorii.



Becali a facut pace cu Petrescu