FCSB

Barcelona l-a innebunit pe Chiriches. Stelistul si-a luat-o in cap

Zvonurile transferului la Barcelona i-au luat mintile lui Vlad Chiriches. Fundasul central al Stelei a avut o evolutie modesta în amicalul cu Red Bull Salzburg, mult sub cea din returul sezonului precedent.

Chiriches nu seamana deloc cu jucatorul care impresiona în returul sezonului precedent. Aceasta este prima concluzie care poate fi trasa dupa ce internationalul Stelei a bifat primul meci întreg de la revenirea la echipa.
 
Împotriva lui Salzburg, Chiriches a comis numeroase greseli. Golul doi al austriecilor îl are pe constiinta, fiind marcat dupa o faza în care s-a avântat pâna în preajma careului advers si si-a lasat postul descoperit.

Steaua i-a lasat sa plece liberi pe Geraldo si Iliev. Ros-albastrii mai au un singur fundas central valid, pe Martinovici
Au renuntat la batrâni 

Nu a fost însa singura greseala a lui Chiriches. Jucatorul adus de la Pandurii s-a complicat de multe ori, a pierdut majoritatea duelurilor aeriene si de trei ori le-a pasat austriecilor la marginea careului stelist.
 
Sefii Stelei îsi fac deja griji pentru evolutia lui Chiriches, care pare luat de val dupa ce a fost vehiculat pe la diverse echipe din Europa.
 
Chiriches nu este singura problema din apararea Stelei. "Viitorul cuplu al echipei nationale format din Gardos si Chiriches" arata ca o gluma proasta. Asta pentru ca Gardos reuseste sa fie chiar mai slab decât Chiriches. Multe greseli de pozitionare si respingeri gresite de care autriecii au reusit sa profite. Gardos are pe constiinta celelalte doua goluri încasate de Steaua miercuri seara.



Barcelona l-a innebunit pe Chiriches. Stelistul si-a luat-o in cap