FCSB

Banel Nicolita: “Nu ma gandesc sa revin la Steaua”

Fara angajament dupa despartirea de FC Nantes, mijlocasul Banel Nicolita exclude in acest moment o revenire la formatia campioana.

“Momentan am oferta de la Nantes la care inca ma mai gandesc. Sper sa mai existe si altele. Nu ma gandesc sa revin la Steaua. Am plecat doar de trei ani si vreau sa mai joc afara. Plecarea lui Reghecampf este o pierdere pentru Steaua, dar oricine va veni in locul lui va face tot posibilul pentru a castiga toate trofeele”, a declarat Nicolita intr-o conferinta de presa.

Nicolita a vorbit si despre echipa nationala, unde este convocat pentru partidele amicale cu Algeria si Albania.

“Ma bucur ca am reusit sa revin la echipa nationala. Aceasta este cea mai mare dorinta a mea, sa joc pentru tara mea. Trebuie sa castigam cele doua meciuri pentru ca doar asa vom avea incredere la meciurile oficiale. Sunt bucuros ca ma numar si eu printre jucatorii de la nationala, unde ajung cei mai buni. Este dureros pentru ca ne doream sa ajungem si noi in Brazilia. Trebuie sa muncim mai mult, am avut si noi sansa noastra cu Grecia, dar n-a fost sa fie. Ei au fost mai buni si au mers mai departe”, a spus Nicolita.

Nicolita l-a remarcat pe Florin Tanase, despre care spune ca “este un jucator foarte bun”.



Banel Nicolita: “Nu ma gandesc sa revin la Steaua”