FCSB

Avocatul CSA Steaua: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract”

Scene halucinante s-au petrecut marți, în timpul negocierilor dintre FCSB și reprezentanții Ministerul Apărării Naționale - printre care și avocatul CSA Steaua, Florin Talpan - pentru ca echipa lui Gigi Becali să poată semna contractul de acces pe Ghencea, în vederea meciului de duminică împotriva lui Dinamo. Pagina de Facebook ce aparține unor suporteri ai Stelei, numită Glasul Armatei, a publicat stenograme din sala negocierilor, numindu-i pe oficialii roș-albaștri drept „infractorii de la FCSB”. Din stenograme rezultă că oficialii Armatei doresc să semneze contractul, dar avocatul CSA Steaua se opune vehement.

Iată mai jos descierea faptelor, conform sursei menșionate:

Florin Talpan a intrat la ora 14 în biroul în care oficialii clubului Steaua negociau ultimele detalii ale contractului cu Vali Argăseală, Iulian Ghiorghisor si avocatul Dan Idita - din partea FC Fcsb.
Sursele noastre spun că Florin Talpan a avut un discurs virulent în faţa infractorilor de la FC Fcsb:

"Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract. Nu este posibil să acceptaţi Fcsb pe stadionul Steaua. Fcsb ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăstia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua si noi îi primim în casa noastră?"

”Domnule comandant, Fcsb se luptă în Justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăstia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeti că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!"

Sursele noastre spun că Argăseală şi Ghiorghişor au îngheţat în momentul în care colonelul Talpan a intrat în birou si le-a spus în faţă că Fcsb nu are ce căuta niciodată în Ghencea.
Argăseală a încercat să spună că "e stadion din bani publici" si că "aveti ordin să ne primiti".

Colonelul Talpan i-a răspuns lui Argăseală să înceteze furtul de identitate si să respecte deciziile Justitiei.



Avocatul CSA Steaua: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract”