FCSB

Avocatul clubului FCSB: ”Palmaresul e in aer. Suporterii au fost indusi in eroare”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Virgil Boglea, avocatul care o reprezinta pe FCSB in procesele cu CSA Steaua, spune ca palmaresul istoric al echipei din Ghencea nu este nici pe departe transat.

”Zecile de procese castigate de domnul Talpan sunt de fapt vreo doua. Unul se refera la anularea marcii, altul la denumirea comerciala. Sunt multe lucruri pe care suporterii nu le cunosc. Au fost indusi in eroare”, a spus Boglea la Radio Sport 1.

Acesta mai afirma ca palmaresul nu a fost nici pe departe castigat in instanta de CSA Steaua, asa cum se lauda Florin Talpan, juristul echipei din Liga 4.

”S-a prezentat ideea falsa ca CSA Steaua a castigat tot, iar FCSB a pierdut tot, dar in realitate palmaresul e in aer, se joaca”, a spus Boglea.

Avocatul celor de la FCSB aminteste ca Ministerul Apararii Nationale a infiintat sectia de fotbal seniori in aprilie 2017 pentru a participa in sezonul 2017/2018.

Boglea mai spune ca FCSB poate juca fara probleme pe noul stadion din Ghencea.

”Am vazut ca se vehiculeaza ideea falsa ca nu poate juca din cauza unui proces aflat pe rol. Gresit! Procesul acela pentru prejudiciu este intre o structura a MApN si FCSB. Nu poate impiedica intrarea echipei pe stadionul Steaua”, crede Virgil Boglea.

Asociatia Stelistilor 47 care sustine echipa din Liga 4 a reactionat dur la afirmatiile lui Boglea punand la indoiala calitatea acestuia prin faptul ca ar fi trimis in judecata pentru o fapta de natura penala.



Avocatul clubului FCSB: ”Palmaresul e in aer. Suporterii au fost indusi in eroare”