FCSB

Artur Jorge a rabufnit in presa portugheza

Fundasul Artur Jorge si-a marcat in propria poarta la prima atingere de balon in tricoul FCSB si apoi a mai prins un singur meci, cu Sanatatea Cluj in Cupa Romaniei.

Jucatorul de 23 ani imprumutat de FCSB de la Sporting Braga s-a plans in presa din tara natala ca joaca prea putin la echipa lui Gigi Becali.

“E mai greu decat as fi crezut. Stiam ca vin la un club mare si eram constient de competitia interna, unde e obligatoriu sa castigi toate meciuri. Am venit dupa un sezon extraordinar cu Braga si ma asteptam sa joc mai mult”, a spus Jorge pentru zerozero.pt

Cu toate acestea, fundasul portughez nu regreta alegerea facuta.

“Nu-mi pare rau, chiar daca am avut unele evenimente pe care nu le-am experimentat pana acum. Am ajuns la un club cu o presiune foarte mare, diferit de ce am intalnit pana acum. Am crezut ca este cea mai buna decizie pentru mine”, a adaugat Jorge.

Artur Jorge nu face parte din lotul FCSB pentru Europa League. Acesta a jucat doar doua meciuri pana acum, in campionat cu Juventus Bucuresti si in Cupa Romaniei. La un singur meci de Liga 1, cu Gaz Metan Medias, Jorge a mai aparut pe foaia de joc.

“Competitia este foarte puternica si sunt jucatori care au un statut mai important decat mine in club. Imi cunosc locul si astept ocazia de a juca din nou”, a mai spus Artur Jorge.



Artur Jorge a rabufnit in presa portugheza