FCSB

Armata cedează, FCSB plusează, Ghencea pulsează: Poli Iași se adaugă la CFR Cluj și Nordsjaelland pe Ghencea

Lucrurile se mișcă în favoarea FCSB. Ministerul Apărării Naționale (MApN) va schimba legea pentru ca Stadionul Ghencea să se poată închiria mai ușor. Astfel, FCSB va adăuga și Poli Iași la lista de meciuri de pe Ghencea.

Ministrul Apărării, Anghel Tîlvar, a emis un ordin cu privire la stadionul Ghencea, pe 24 iulie și care a fost publicat în Monitorul Oficial pe data de 27 iulie, conform Fanatik.

Astfel, societățile care vor acum să închirieze Stadionul Ghencea o pot face printr-o procedură mai simplă, și nu prin cea obișnuită controlată exclusiv de CSA Steaua.

Până acum, închirierea stadionului se putea face numai în baza unei Hotărâri de Guvern și a unei licitații publice.

Stadionul Steaua va fi încadrat, de acum, de sine stătător. “E ca o intabulare a bunului respectiv”, au dezvăluit, pentru Fanatik , surse apropiate procedurii.

Prioritate pe Ghencea va avea ca și până cum CSA Steaua, dar în urma ultimelor modificări, stadionul Ghencea va putea fi în cele din urmă închiriat de sine stătător și nu va mai fi nevoie de o Hotărâre de Guvern în acest sens.

FCSB a cerut trei meciuri pe Ghencea

CFR Cluj ar trebui să vină pe Ghencea, în etapa a 4-a a Ligii 1, duminică, 6 august, de la 21:30.

Pe 10 august, FCSB ar putea primi pe Ghencea vizita lui Nordsjaelland, în prima manșă din Turul 3 preliminar al Conference League.

Poli Iași ar putea veni la București în etapa 6, pe 19 august. 



Armata cedează, FCSB plusează, Ghencea pulsează: Poli Iași se adaugă la CFR Cluj și Nordsjaelland pe Ghencea