FCSB

Anghel Iordanescu a avut dreptate: "Steaua are nevoie de un atacant"

Fostul selectioner al Romaniei si antrenor al Stelei Anghel Iordanescu spune ca Steaua are nevoie de un atacant de mare valoare pentru a avea un parcurs cat mai lung in cupele europene.

"As fi vrut sa nu am dreptate, dar celor de la Steaua le-a luat cam mult sa-si dea seama ca mai au nevoie de un atacant. Daca rezolva aceasta problema, Steaua va face o figura frumoasa si in Europa League. Un jucator de mare valoare s-ar adapta rapid si ar intra in ritmul echipei. Daca este un jucator cu mai putina valoare s-ar putea sa fie putin cam tarziu pentru pregatirea meciului cu Ajax", a declarat Iordanescu.

Pena o solutie?

"Nu ca Pena nu ar fi un jucator interesant, dar cred ca este ceea ce noi suporterii visam pentru Steaua si cred ca Gigi Becali viseaza la mai mult", este de parere Iordanescu.

Accidentarea lui Tatarusanu nu e o problema

"Tatarusanu are valoare, chiar daca au fost momente cand ne-a suparat. Trebuie sa reia pregatirea si nu cred ca absenta din meciurile amicale si-ar putea pune amprenta pe jocul lui", mai spune Iordanescu.

Al 12-lea jucator reprezinta forta Stelei

"Suporterii Stelei sunt cei mai tari, cei mai mari si cei mai buni, si au si cea mai buna echipa. Daca stadionul ar avea 80.000 de locuri, ar fi 80.000 de suporteri pe stadion", a opinat Iordanescu.



Anghel Iordanescu a avut dreptate: "Steaua are nevoie de un atacant"